"Bli kjent"-tur


Konfirmanter 17/18

Lørdag 16.september var det oppstart for konfirmantene i Dirdal og Oltedal. I år ble det «Bli Kjent»-tur til Uburhedlaren i Oltedal. Dirdalsgjengen hadde planer om å ta båten kl. 09.00 fra Dirdal til Oltedal, men ble glade da veien åpnet og det kunne biles i stedet. Da kunne vi sove en time lenger, for så å kjøre og møte resten i Oltedal ca 10.30. De 14 konfirmantene,  ble delt inn i 4 lag, og hadde ulike oppgaver og utfordringer som skulle løses på veien til Uburhedlaren. Det skulle blant annet balanseres på slakk line, finne ulike ting i naturen, sette bibelhistorier i kronologisk rekkefølge, og komme sammen gjennom «spindelvevet», også kjent som «Mission Impossible». Oppgavene ble tatt på strak arm og samarbeidsånden var upåklagelig!

Været var fantastisk og stemningen på topp, og selv om det var passe sleipt oppover mot hedlaren, klarte vi å unngå fall og skader. Endelig oppe fikk vi snart god gang på å spikke grillpinner, og grillingen av pølser, pinnebrød og marshmallows.

Siste oppgave i sporleken skulle gjøres i og rundt hedlaren. Gruppene skulle lage et bilde av en gitt bibelfortelling ved bruk av de tingene vi hadde funnet på vei opp. Etter grundig fremføring og forklaringer ble det avholdt håndsopprekkingsavstemming hvor bildet som illustrerte Adam og Eva i Edens hage vant soleklart.

På vei tilbake til bilene stoppet vi opp i finværet. Her fikk vi klatret, lekt, ropt og sprunget en god stund før vi tusla det siste lille stykket tilbake

Selv om dette var første gang vi har gått sammen med konfirmantene til Uburhedlaren, har vi allerede tenkt at dette må bli til en årlig tradisjon, eller kanskje «halvårlig»?

Årets konfirmanter er til sammen 17 stykker. Vi har også med oss 4 herlige fjorårskonfirmanter som ungdomsledere. En fantastisk gjeng, med åpne, engasjerte, morsomme og fine ungdommer. Vi ledere gleder oss i alle fall masse til resten av året vi skal ha sammen.

Tilbake