Julekonsert


Gjesdal kyrkje 17.des.

Det skjedde i de dager...

Velkommen til julekonserten «Det skjedde i de dager …» i Gjesdal kyrkje 17. desember kl. 19.30 

Fortellingen om verdens viktigste fødsel blir løftet fram sammen med nydelig vakre juletoner. Noe kjent og noe ukjent musikk.

Det var kanskje ikke så rart at da den aller beste historien i verden fant sted, var det noen gjetere som ble utpekt til å være der aller først.

Hvem var vel bedre egnet til å bevitne det som hendte, og sørge for at fortellingen ble fortalt videre rundt bålet, igjen og igjen, -slik at stadig nye fikk høre?

Kom og opplev fortellingen igjen på vår måte.

 

Forteller: Sonja Lie - Kjent gjennom en rekke regi, kurs og fortelleroppdrag. Har vært med på mange produksjoner.

Bl.a gjennom ide, produksjon og som forteller i forestillingen Kvinner i Bibelen. Hun fikk Gjesdal kommune sin kulturpris i 2008.

Sang: Ingrid Kjosavik -  Låtskriver og komponist. Vært med i Korslaget med Sigvart Dagsland, The Voice og kjent sanger i distriktet. Gitt ut egen CD.

Piano: Tor Kjetil Espedal -  Låtskriver og prosjektleder. Har bl.a spilt for Askil Holm, Christian Ingebrigtsen, Heine Totland og  Jahn Teigen.

Bass: Karl Dag Kjosavik -  Arrangør og komponist. Jobber med ulike artister, kor og diverse sceneproduksjoner.

Perkusjon: Erlend LygrenArrangør og komponist. Jobber med en rekke lokale artister og kor.

Trompet/flugelhorn - Espen Westbye: Jazztrompetist, dirigent, arrangør og komponist. Jobber med bl.a Stavanger symfoniorkester, Rogaland Teater Stavanger Brassband.

Billetter kr.250 kjøpes i døren

Konserten støttes av FFUK (Forening for utøvende kunstnere)

 

Tilbake